Nasze projekty

www.sprzeciwy24.pl

W odpowiedzi na społeczne zapotrzebowanie powołaliśmy do życia platformę pomocy dłużnikom. Oferujemy nieodpłatnie pomoc doświadczonych prawników w sprawach dotyczących oddłużenia oraz antywindykacji, spraw przeciwegzekucyjnych (skargi na czynności komornika, umorzenia postępowań egzekucyjnych) czy też upadłości konsumenckiej

www.odfrankuj.eu

Projekt pomocy frankowiczom, który realizujemy wspólnie z naszymi ekspertami – radcami prawnymi oraz adwokatami. Od 2014 roku nieprzerwanie pomagamy w sprawach z bankami. Stworzyliśmy zespół prawdziwych ekspertów, którzy dedykowani są sprawom bankowym. O kredytach frankowych wiemy wszystko. Chętnie podzielimy się z Tobą wiedzą.

www.podpisy.online

Promujemy idee społeczeństwa świadomego technologicznie. W oparciu o rozwiązania Microsoft Office 365®, DocuSign® oraz Autenti® pomagamy wdrażać podpis elektroniczny (zwykły, zaawansowany oraz kwalifikowany) wraz z elektronicznym obiegiem dokumentów wykorzystując jego zalety w codziennej działalności firm, przedsiębiorców, instytucji.